Video

Video galerija Aleksandar team

THE HIDDEN POWER OF YOUR ALTER EGO - Promo Video

Želeli smo da probamo da promenimo, oblikujemo i obojimo drugačije. I uspeli smo. Nastala je nova kolekcija frizura za 2018/2019 godinu propraćena dvema pričama koje su se na pravi način ispoljile u vidu eksplozije živopisnih boja i oblika i stvorile jedan novi stil ispraćen slobodom kreativnog izražavanja svih neverovatnih ljudi koji su učestvovali na ovom projektu i sa kojima smo na jednom "Your Stage"-u oživeli skrivenu moć Alter Ega u svima nama!

YOUR STAGE  " The hidden power of your Alter Ego " 2018 / 2019

Video i režija:
Nikola Živanović

YOUR STAGE - Promo Video

14.10. na drugom po redu, seminaru "Dodir Pariza" u hali beogradskog Sajma, ova se priča nastavlja. "The hidden power of your alter ego" se uzdigao kroz još jedan moćan nastup našeg tima, ispraćen kreativnošću živopisnih boja i oblika kao i samopouzdanjem onih koji su je i ovaj put na "Your stage-u" izneli na pravi način.

YOUR STAGE  " The hidden power of your Alter Ego " 2018 / 2019

YOUR STAGE - Promo Video

13. maja 2018. u centru za kulturu Vlada Divljan na svom 50. jubilarnom seminaru "Belgrade GatHairing"-a i daskama koje "život znače", otpočela je jedna priča propraćena igrom boja, stila i slobodom kreativnog izražavanja. Stvorili smo "Your stage" sa sloganom koji je poneo čitavu priču i predstavio je u najoriginalnijem mogućem svetlu — "The hidden power of your alter ego".

YOUR STAGE  " The hidden power of your Alter Ego " 2018 / 2019

YOUR PERSONALITY HAS A COLOR - Collection Video

One su van svakog šablona. One su buntovnice. One su dame. One su divlje. Svoje. Jedinstvene. Originalne. One su prototip - žena budućnosti.
One su spremne da pred celim čovečanstvom sada dokažu da svako biće treba svoj indetitet ponosito nositi i predstavljati čvrsto, stojeći u svojim cipelama, bilo kroz način odevanja, oblik frizure, ili boju kose. Jer to je ono što njih čini savršenim. Jer one to zaslužuju.

INSPIRED BY ME  " Your personality has a color " summer / fall 2017

YOUR PERSONALITY HAS A COLOR - Collection Video

Godina je 2017. Ekspanzija masovnog bojenja kose, frizura, menjanje trendova, ispoljavanje kako ženskog tako i muškog stila bez ikakvih predrasuda na ovaj način doživelo je najveći mogući level egzistvovanja. Ono što su donele 20te i što se nekada moglo nazvati buntovničkim stavom i odlikom odvažnih i hrabrih, smelih žena koje su kroz boju kose i njen oblik iskazivale svoj stil, karakter, svoje unutrašnje Ja, danas su u novom milenijumu utemeljile pripadnice nežnijeg pola koje se bez pardona mogu nazvati nosiocima jednog novog oblika futurizma.

INSPIRED BY ME  " Your personality has a color " summer / fall 2017

SIMPLE THE BEST! - PROMO VIDEO

Seminar Aleksandar team-a na Beogradskom sajmu u okviru manifestacije dodir Pariza na štandu UNITECH-a. Prikazali smo nove frizure koje pretenduju da budu trendovi u 2016/2017 godini. Preko dvadeset modela u dve nedelje se spremalo za seminar i fotografisanje, a na ovom vide-u možete pogledati delić atmosfere koji nas je pratio.

Video i režija: Vojin Ivkov

Making of new collection - Dokumentarni Video

Nove i sveže ideje, zanimljive frizure i trendovi Londona za 2016.
Priprema nove kolekcije i fotografisanje modela u studiju Nenada Marjanovića.
Mi smo spremni, a vi?

Photo: Nenad Marjanović
Video i montaža: Vojin Ivkov
Šminka: Jelena Maćić
Frizure: Aleksandar team

Aleksandar team - PROMO VIDEO

Spremajući kolekciju IN A MINUTE, uspeli smo da napravimo i nešto video materijala koji vam sa ponosom prezentujemo.
Zahvaljujući stručnosti i velikom iskustvu kompletna kolekcija je realizovana u roku od dva dana, a u pripremi je učestvovalo preko 10 frizera, šminker, stilista, dva fotografa i kamermana. Kao rezultat iz salona je izašlo preko 30 modela koji su prezentovani na sajmu frizura u Expo centru.
Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Aleksandar team - Dokumentarni Video

Raditi seminare seminare, prezentacije ili spremati modele za reviju, fotografisanje, je uvek stresan i naporan posao, ograničen vremenom i resursima. Potrebno je veliko iskustvo, dobar tajming i uigran tim da bi se sve odvijalo po željenom i planiranom toku. Kroz ovaj dokumentarni video vam prikazujemo atmosferu koja vlada prilikom rezlizacije jednog takvog projekta i način na koji to mi radimo.