Video

Video galerija Aleksandar team

SERBIA HAIR FAIR - PROMO VIDEO

Bilo je drugačije. Kao da su se sve protekle godine ujedinile i tu našu višegodišnju kreativnost ispoljile upravo u tom trenutku, na bini Novosadskog sajma. Bio je to jedan spoj dualnosti. Balans - futurizma i klasike, ali ne sasvim obične klasike, ispoljen kroz različitost teksture i oblik šišanja; asimetrije i prefinjenih ravnih rezova. Boje su preovlađivale. Jarkim bojama naglašavali bi pojedine delove kose, one koje smo želeli da istaknemo.
Ovoga puta akcenat je bio na pastelnim nijansama, nežnijim tonovima, svetlijim bojama. Uvek smo bili onaj tim koji je pomerao granice. Drugačiji od drugih. Tako je i ostalo svih ovih godina.


Video i režija: Nikola Živanović

 

SERBIA HAIRDRESSING AWARDS - PROMO VIDEO

Želeli smo da damo najbolje od sebe. Želeli smo da budemo realni prema sebi, da budemo pošteni, jasni i direktni. Želeli smo da napravimo korak dalje. I pobedili ili ne, budemo ponosni na sebe. I, da. Bio je zapravo to taj trenutak. Postali smo svesni ko smo bili i gde smo sada. I nije bilo važno kuda ćemo krenuti dalje. Znali smo da kuda kod krenuli Aleksandar team će biti na svom dobrom putu. Jer to je ono što smo bili i ono što jesmo – team profesionalaca, team kreativaca, team prijatelja koji je prkosio vremenu i iznad svega opstao.


Video i režija: Nikola Živanović

 

THE HIDDEN POWER OF YOUR ALTER EGO - Promo Video

Želeli smo da probamo da promenimo, oblikujemo i obojimo drugačije. I uspeli smo. Nastala je nova kolekcija frizura za 2018/2019 godinu propraćena dvema pričama koje su se na pravi način ispoljile u vidu eksplozije živopisnih boja i oblika i stvorile jedan novi stil ispraćen slobodom kreativnog izražavanja svih neverovatnih ljudi koji su učestvovali na ovom projektu i sa kojima smo na jednom "Your Stage"-u oživeli skrivenu moć Alter Ega u svima nama!

YOUR STAGE  " The hidden power of your Alter Ego " 2018 / 2019

Video i režija:
Nikola Živanović

YOUR STAGE - Promo Video

14.10. na drugom po redu, seminaru "Dodir Pariza" u hali beogradskog Sajma, ova se priča nastavlja. "The hidden power of your alter ego" se uzdigao kroz još jedan moćan nastup našeg tima, ispraćen kreativnošću živopisnih boja i oblika kao i samopouzdanjem onih koji su je i ovaj put na "Your stage-u" izneli na pravi način.

YOUR STAGE  " The hidden power of your Alter Ego " 2018 / 2019

YOUR STAGE - Promo Video

13. maja 2018. u centru za kulturu Vlada Divljan na svom 50. jubilarnom seminaru "Belgrade GatHairing"-a i daskama koje "život znače", otpočela je jedna priča propraćena igrom boja, stila i slobodom kreativnog izražavanja. Stvorili smo "Your stage" sa sloganom koji je poneo čitavu priču i predstavio je u najoriginalnijem mogućem svetlu — "The hidden power of your alter ego".

YOUR STAGE  " The hidden power of your Alter Ego " 2018 / 2019

YOUR PERSONALITY HAS A COLOR - Collection Video

One su van svakog šablona. One su buntovnice. One su dame. One su divlje. Svoje. Jedinstvene. Originalne. One su prototip - žena budućnosti.
One su spremne da pred celim čovečanstvom sada dokažu da svako biće treba svoj indetitet ponosito nositi i predstavljati čvrsto, stojeći u svojim cipelama, bilo kroz način odevanja, oblik frizure, ili boju kose. Jer to je ono što njih čini savršenim. Jer one to zaslužuju.

INSPIRED BY ME  " Your personality has a color " summer / fall 2017

YOUR PERSONALITY HAS A COLOR - Collection Video

Godina je 2017. Ekspanzija masovnog bojenja kose, frizura, menjanje trendova, ispoljavanje kako ženskog tako i muškog stila bez ikakvih predrasuda na ovaj način doživelo je najveći mogući level egzistvovanja. Ono što su donele 20te i što se nekada moglo nazvati buntovničkim stavom i odlikom odvažnih i hrabrih, smelih žena koje su kroz boju kose i njen oblik iskazivale svoj stil, karakter, svoje unutrašnje Ja, danas su u novom milenijumu utemeljile pripadnice nežnijeg pola koje se bez pardona mogu nazvati nosiocima jednog novog oblika futurizma.

INSPIRED BY ME  " Your personality has a color " summer / fall 2017

SIMPLE THE BEST! - PROMO VIDEO

Seminar Aleksandar team-a na Beogradskom sajmu u okviru manifestacije dodir Pariza na štandu UNITECH-a. Prikazali smo nove frizure koje pretenduju da budu trendovi u 2016/2017 godini. Preko dvadeset modela u dve nedelje se spremalo za seminar i fotografisanje, a na ovom vide-u možete pogledati delić atmosfere koji nas je pratio.

Video i režija: Vojin Ivkov

Making of new collection - Dokumentarni Video

Nove i sveže ideje, zanimljive frizure i trendovi Londona za 2016.
Priprema nove kolekcije i fotografisanje modela u studiju Nenada Marjanovića.
Mi smo spremni, a vi?

Photo: Nenad Marjanović
Video i montaža: Vojin Ivkov
Šminka: Jelena Maćić
Frizure: Aleksandar team

Aleksandar team - PROMO VIDEO

Spremajući kolekciju IN A MINUTE, uspeli smo da napravimo i nešto video materijala koji vam sa ponosom prezentujemo.
Zahvaljujući stručnosti i velikom iskustvu kompletna kolekcija je realizovana u roku od dva dana, a u pripremi je učestvovalo preko 10 frizera, šminker, stilista, dva fotografa i kamermana. Kao rezultat iz salona je izašlo preko 30 modela koji su prezentovani na sajmu frizura u Expo centru.
Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Aleksandar team - Dokumentarni Video

Raditi seminare seminare, prezentacije ili spremati modele za reviju, fotografisanje, je uvek stresan i naporan posao, ograničen vremenom i resursima. Potrebno je veliko iskustvo, dobar tajming i uigran tim da bi se sve odvijalo po željenom i planiranom toku. Kroz ovaj dokumentarni video vam prikazujemo atmosferu koja vlada prilikom rezlizacije jednog takvog projekta i način na koji to mi radimo.