Salon

Frizerski salon Aleksandar Team - Bulevar despota Stefana 34

Bulevar despota Stefana - Aleksandar team

Bulevar despota Stefana 34 (bivšeg 29. Novembra), je mesto gde se nalazi prava "mala" oaza frizerskog zanata. Salon Aleksandar team se nalazi između picerije Orao i kafića Brod u strogom centru grada, na Dorćolu. Salon ovde postoji više od 10. godina, dok je Aleksandar team tokom svog postojanja funkcionisao na više lokacija.

Današnji salon poseduje 9 radnih mesta, dve šamponjere, toalet, kuhinju, prijemni i deo za čekanje klijenata. U sklopu objekta se nalazi i letnja bašta, gde uz prijatnu atmosferu i kaficu naše mušterije mogu da odmore i konsultuju se sa svojim frizerom. U sklopu salona, u prepodnevnim terminima, funkcioniše Aleksandar team Akademija, o kojoj možete više saznati na ovim stranicama!

Frizerski salon - Aleksandar team

Ove godine salon je kompletno renoviran i tehnički doteran, na nivou najboljih svetskih salona. Prostor je kompletno opremljen audio/video opremom, kamerama i rashladnim i grejnim telima. Svako radno mesto poseduje svoj monitor, prostor je pokriven Wi-Fi brzim internetom, a na raspolaganju vam je veliki broj frizerskih i informativnih kataloga.

U salonu radi 10 top frizera, koji su vam na raspolaganju za konsultacije, šišanje, farbanje i nijansiranje, feniranje i pranje kose, kao i za sve ostale prilike kada je vašoj kosi potreban poseban tretman.

Posetite Aleksandar team salon

Više informacija:

Aleksandar team - Dokumentarni Video

Raditi seminare seminare, prezentacije ili spremati modele za reviju, fotografisanje, je uvek stresan i naporan posao, ograničen vremenom i resursima. Potrebno je veliko iskustvo, dobar tajming i uigran tim da bi se sve odvijalo po željenom i planiranom toku.
Kroz ovaj dokumentarni video vam prikazujemo atmosferu koja vlada prilikom rezlizacije jednog takvog projekta i način na koji to mi radimo.