Upis na Akademiju je u toku! do starta!
Salon

Salon

Frizerski salon Aleksandar Team - Bulevar despota Stefana 34
Basic kurs

Basic kurs

Izaberite Basic ili Intenzivni kurs šišanja ili farbanja na Aleksandar team akademiji
Članovi salona

Članovi salona

Članovi frizerskog salona Aleksandar team. Njihove biografije i iskustva.

THE HIDDEN POWER OF YOUR ALTER EGO - PROMO VIDEO

2018. je godina koja je Aleksandar team-om odjeknula eksplozijom ideja, živopisnim bojama, igrom geometrije i oblika, kreativnim izražavanjem i potpunom slobodom stvaranja. Nastala je kolekcija frizura Your Stage 2018/2019 pod sloganom “The hidden power of your Alter Ego” koja je otvorila jedno novo poglavlje u našem daljem stvaralaštvu i ostavila neizbrisiv trag u svima nama.

Saznaj više

KOLEKCIJA 2018 / 2019! - YOUR STAGE

Želeli smo da probamo da promenimo, oblikujemo i obojimo drugačije. I uspeli smo. Nastala je nova kolekcija frizura za 2018/2019 godinu, a vi ste nam na "Your Stage"-u pokazali kako zaista izgleda skrivena moć vašeg Alter Ega!

Aleksandar team kolekcija / YOUR STAGE - 2018/2019

Saznaj više

VESTI: @Belgradegathairing SEMINAR - 2018

13. maja u centru za kulturu Vlada Divljan na svom 50 jubilarnom seminaru @Belgradegathairing nakon mnoštva seminara u svojoj karijeri po prvi put sam osetio šta predstavlja ozbiljna pozorišna scena koja na pravi način iskazuje umetnost u bilo kom scenskom obliku.

Saznaj više

KOLEKCIJA 2016 / 2017! - IN A 20 YEARS

Povodom proslave 20. godina salona Aleksandar team i 15. godina Akademije, kreirali smo kolekciju "IN A 20 YEARS". Inspirisani dvadesetogodišnjim iskustvom, uvek željni da primenimo nova znanja, ova kolekcija donosi pravu svežinu sa jedne strane, a podseća na sve ono što smo radili u proteklih 20. godina.

Aleksandar team kolekcija / IN A 20 YEARS - 2016/2017

KOLEKCIJA 2015 / 2016! - IN A MINUTE

Seminar Aleksandar team-a na Beogradskom sajmu u okviru manifestacije Dodir Pariza na štandu UNITECH-a. Prikazali smo nove frizure koje pretenduju da budu trendovi u 2016/2017 godini. Preko dvadeset modela u dve nedelje se spremalo za seminar i fotografisanje, a na ovom vide-u možete pogledati delić atmosfere koji nas je pratio.

Aleksandar team kolekcija / IN A MINUTE 2015-2016

ALEKSANDAR TEAM BLOG

Inspired by me

YOUR PERSONALITY HAS A COLOR

Farbanje kose je drevna umetnost i svaka boja ima svoju istoriju. Arheolozi su otkrili da su već prvi ljudi bojali svoju kožu i kosu bojama koje su nalazili u prirodi i izvlačili ih iz biljaka i minerala. Istorija bojenja kose doseže daleko u 1500. godinu pre nove ere.

saznaj više