Upis na Akademiju je u toku! do starta!
Akademija

Akademija

Izaberite Basic ili Intenzivni kurs šišanja ili farbanja na Aleksandar team akademiji
Članovi salona

Članovi salona

Članovi frizerskog salona Aleksandar team. Njihove biografije i iskustva

THE HIDDEN POWER OF YOUR ALTER EGO - PROMO VIDEO

2018. je godina koja je Aleksandar team-om odjeknula eksplozijom ideja, živopisnim bojama, igrom geometrije i oblika, kreativnim izražavanjem i potpunom slobodom stvaranja. Nastala je kolekcija frizura Your Stage 2018/2019 pod sloganom “The hidden power of your Alter Ego” koja je otvorila jedno novo poglavlje u našem daljem stvaralaštvu i ostavila neizbrisiv trag u svima nama.

Saznaj više

KOLEKCIJA 2018 / 2019! - YOUR STAGE

Želeli smo da probamo da promenimo, oblikujemo i obojimo drugačije. I uspeli smo. Nastala je nova kolekcija frizura za 2018/2019 godinu, a vi ste nam na "Your Stage"-u pokazali kako zaista izgleda skrivena moć vašeg Alter Ega!

Aleksandar team kolekcija / YOUR STAGE - 2018/2019

Saznaj više

VESTI: @Belgradegathairing SEMINAR - 2018

13. maja u centru za kulturu Vlada Divljan na svom 50 jubilarnom seminaru @Belgradegathairing nakon mnoštva seminara u svojoj karijeri po prvi put sam osetio šta predstavlja ozbiljna pozorišna scena koja na pravi način iskazuje umetnost u bilo kom scenskom obliku.

Saznaj više

KOLEKCIJA 2016 / 2017! - IN A 20 YEARS

Povodom proslave 20. godina salona Aleksandar team i 15. godina Akademije, kreirali smo kolekciju "IN A 20 YEARS". Inspirisani dvadesetogodišnjim iskustvom, uvek željni da primenimo nova znanja, ova kolekcija donosi pravu svežinu sa jedne strane, a podseća na sve ono što smo radili u proteklih 20. godina.

Aleksandar team kolekcija / IN A 20 YEARS - 2016/2017

KOLEKCIJA 2015 / 2016! - IN A MINUTE

Seminar Aleksandar team-a na Beogradskom sajmu u okviru manifestacije Dodir Pariza na štandu UNITECH-a. Prikazali smo nove frizure koje pretenduju da budu trendovi u 2016/2017 godini. Preko dvadeset modela u dve nedelje se spremalo za seminar i fotografisanje, a na ovom vide-u možete pogledati delić atmosfere koji nas je pratio.

Aleksandar team kolekcija / IN A MINUTE 2015-2016

ALEKSANDAR TEAM BLOG

Inspired by me

YOUR PERSONALITY HAS A COLOR

Farbanje kose je drevna umetnost i svaka boja ima svoju istoriju. Arheolozi su otkrili da su već prvi ljudi bojali svoju kožu i kosu bojama koje su nalazili u prirodi i izvlačili ih iz biljaka i minerala. Istorija bojenja kose doseže daleko u 1500. godinu pre nove ere.

saznaj više