Sign up for Academy! until start!

VESTI: @Belgradegathairing SEMINAR - 2018

13. maja u centru za kulturu Vlada Divljan na svom 50 jubilarnom seminaru @Belgradegathairing nakon mnoštva seminara u svojoj karijeri po prvi put sam osetio šta predstavlja ozbiljna pozorišna scena koja na pravi način iskazuje umetnost u bilo kom scenskom obliku. Tek sam sad shvatio veličinu odgovornosti prema publici koja očekuje dobar "pozorišni komad". Pamticu mnogo uloženog truda, dane i dane organizacije, neprespavane noći, tremu i jedno iščekivanje "da se zavesa konačno digne"

Saznaj više

KOLEKCIJA 2016 / 2017! - IN A 20 YEARS

Povodom proslave 20. godina salona Aleksandar team i 15 . godina Akademije, kreirali smo kolekciju "INA A 20 YEARS". Inspirisani dvadesetogodišnjim iskustvom i uvek željni da primenimo nova znanja, ova kolekcija donosi pravu svežinu sa jedne strane, a potseća na sve ono što smo radili u proteklih 20. godina.

Aleksandar team kolekcija / IN A 20 YEARS - 2016/2017

KOLEKCIJA 2015 / 2016! - IN A MINUTE

Seminar Aleksandar team-a na Beogradskom sajmu u okviru manifestacije dodir Pariza na štandu UNITECH-a. Prikazali smo nove frizure koje pretenduju da budu trendovi u 2016/2017 godini. Preko dvadeset modela u dve nedelje se spremalo za seminar i kasnije fotografisanje, a na ovom videu možete pogledati delić atmosfere koji nas je pratio.

Aleksandar team kolekcija / IN A MINUTE 2015-2016

ALEKSANDAR TEAM BLOG

Inspired by me

 

Your personality has a color

Farbanje kose je drevna umetnost i svaka boja ima svoju istoriju. Arheolozi su otkrili da su već prvi ljudi bojali svoju kožu i kosu bojama koje su nalazili u prirodi i izvlačili ih iz biljaka i minerala. Istorija bojenja kose doseže daleko u 1500. godinu pre nove ere.

4. Oktobar 2017. - Beograd

saznaj više

Inspired by me

 

BUDI SAMOUVERENA I SLOBODNOUMNA

Zelena boja je boja koja simbolizuje prirodu. Zelena boja kose je boja koja simbolizuje samouverenost, originalnost, hrabrost. Ova boja kose ne može svakome stajati ,niti je svako ume nositi.  

2. oktobar 2017. - Beograd

saznaj više

Inspired by me

 

BUDI DIVLJA I DRUGAČIJA

Kažu da nosioci ove boje uglavnom predstavljaju žene futuristickog stila. Izrazito lepe i samouverene svetlih ociju, svetle puti. Drugačije. Jedinstvene. Van svih šablona. 

28. septembar 2017. - Beograd

saznaj više

Inspired by me

 

BUDI NEŽNA I SEKSI

INSPIRED BY ME " Your personality has a color " summer / fall 2017

Znate li uopšte šta je to vilinska prašina kada je u pitanju ženska kosa? To su prelepe zlatno-roze nijanse sa dodirom ljubičaste boje. Roze boja zavladala je modnim pistama, pa se vrlo brzo taj trend preneo i na ulicu.

20. septembar 2017. - Beograd

saznaj više

Aleksandar team - PROMO VIDEO

Spremajući kolekciju IN A MINUTE, uspeli smo da napravimo i nešto video materijala koji vam sa ponosom prezentujemo. Zahvaljujući stručnosti i velikom iskustvu kompletna kolekcija je realizovana u roku od dva dana, a u pripremi je učestvovalo preko 10 frizera, šminker, stilista, dva fotografa i kamermana. Kao rezultat iz salona je izašlo preko 30 modela koji su prezentovani na sajmu frizura u Expo centru. Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Aleksandar team - Documentary Video

Raditi seminare seminare, prezentacije ili spremati modele za reviju, fotografisanje, je uvek stresan i naporan posao, ograničen vremenom i resursima. Potrebno je veliko iskustvo, dobar tajming i uigran tim da bi se sve odvijalo po željenom i planiranom toku. Kroz ovaj dokumentarni video vam prikazujemo atmosferu koja vlada prilikom rezlizacije jednog takvog projekta i način na koji to mi radimo.

20 yrs of Aleksandar team salon - Visit us!