BLOG

Sve što niste znali o vašoj frizuri, a niste imali koga da pitate!
Inspired by me

 

Your personality has a color

Farbanje kose je drevna umetnost i svaka boja ima svoju istoriju. Arheolozi su otkrili da su već prvi ljudi bojali svoju kožu i kosu bojama koje su nalazili u prirodi i izvlačili ih iz biljaka i minerala. Istorija bojenja kose doseže daleko u 1500. godinu pre nove ere.

4. Oktobar 2017. - Beograd

saznaj više

Inspired by me

 

BUDI SAMOUVERENA I SLOBODNOUMNA

Zelena boja je boja koja simbolizuje prirodu. Zelena boja kose je boja koja simbolizuje samouverenost, originalnost, hrabrost. Ova boja kose ne može svakome stajati ,niti je svako ume nositi.  

2. oktobar 2017. - Beograd

saznaj više

Inspired by me

 

BUDI DIVLJA I DRUGAČIJA

Kažu da nosioci ove boje uglavnom predstavljaju žene futuristickog stila. Izrazito lepe i samouverene svetlih ociju, svetle puti. Drugačije. Jedinstvene. Van svih šablona. 

28. septembar 2017. - Beograd

saznaj više

Inspired by me

 

BUDI NEŽNA I SEKSI

INSPIRED BY ME " Your personality has a color " summer / fall 2017

Znate li uopšte šta je to vilinska prašina kada je u pitanju ženska kosa? To su prelepe zlatno-roze nijanse sa dodirom ljubičaste boje. Roze boja zavladala je modnim pistama, pa se vrlo brzo taj trend preneo i na ulicu.

20. septembar 2017. - Beograd

saznaj više

 

BUDI JEDINSTVENA I ORIGINALNA 

Trend koji osvaja svet. Donedavno tabu ova boja postaje prihvaćenija kao potpuni hit među bojama isto kao i plava, smeđa ili crna boja.

18. septembar  2017. - Beograd

saznaj više

 

Ukoliko ste Vi ponosna vlasnica kovrdžave kose koja "obožava svoje kovrdže", jedna si od retkih.

Opšte poznata je činjenica kako sve one žene koje imaju ravnu kosu teže kovrdžama a one koje imaju prirodno kovrdžavu kosu zapravo teže ravnijoj kosi. Naravno da je psiha čoveka takva da uvek teži onome što nema i što nije njegovo.

05. jul 2017. - Beograd

saznaj više

 

Ona danas slavi svoj stoti rodjendan! PAŽ FRIZURA

Kada je pre tačno sto godina u svom salonu u Parizu frizer Antoan de Paris uzeo makaze i ošišao prvu ženu na paž, nastala je prava zbrka.

10. jun 2017. - Beograd

saznaj više